I dont know what, but I´m winning..

Yoga är sjukt. Man står stilla i samma position. Och blir stark av det. Man får muskler av det. Det är helt fantastiskt. .
Jag drömde en fruktansvärd dröm inatt. Egentligen kan det nog inte klassa som en klassisk mardröm, men för mig var det helt klart  hemskheter. 

Jag skulle föda barn. Lixom,
Jag var så sjukt osugen på den situationen o när jag vaknade kunde jag inte vara mer lycklig att drömmen var en dröm.




 Jag köpte nya sneakers igår, var ute en sväng, kommer hem och min hall luktar vidrigt.
Jag letar efter varifrån lukten kommer, hittar tillslut källan and it turns out it´s the shoes. Det är den "nya skor" lukten; som är så fruktansvärt stark att jag håller på att spy.  --


Såg Death Proof i förrgår.
Helt vansinnig film. Fotot och regin är fantastisk. Jag är ett stort fett quentin-fan. Spolade tillbaka slutscenen 5 gånger. Ska se om den ikväll. Igen.
Har planerat mitt fotoprojekt med Red . Det ska bli grymt. Vackra bilder with a sick litte twist.


tick tack tick tack..



Jag sitter för ovanlighetens skull ej i min blå soffa.  Jag sitter på golvet. 
Gick upp 5 imorse o följde me T på ett uppdrag. Det gick trots allt jävligt bra.

Grapefruktjuice & laxpanetter har jag ätit till lunch, jag har städat hela min lägenhet och  jag ska på Yoga. Om en timme. Oo just det, Reservoir dogs måste jag se idag. Hade en mkt underlig dröm inatt relaterat till den. Tror jag. 

jag har däremot ej diskat. Det är ett magnetfält från kylen till hallen som gör att jag ej kan komma fram till diskhon.  Trist.

Jag e på himla bra humör idag. jag har gjort listor. & I love making lists. Sun shines & I define myself as happy and inspired this Yellow  Monday.

Har en dedaline. Vad är det med dessa som gr att jag gör allt för att undvika dem. Jag har ett datum. 15 februari. Det är nu på fredag. Idag r det gula måndagen före fredagen den 15 februari.

varför börjar jag inte. 

=== Personlighetkris. ====

Mina "ups" är 17.00 & 23.00 har jag kommit underfund med. Då är alla idéer möjliga att uppfylla, projekt perfeka att starta och min kreativa förmåga är på topp.
Mina "downs" är helt klart på morgnarna innan klockan 10.00.

jag ska resa till NY, jag vinner en miljon kronor, jag ska åka jorden runt med Hayden Christensen, det spelar ingensomhelst roll. Jag vill helst "sova en timme till bara". 
Det är ej friskt.

Men nu har jag faktiskt börjat lägga om mina vanor. Jag vill nämligen inte ha oangelägenheten att bli livrädd för deadlines. Eller inte vilja göra yogan 06.30 på morgonen. Så jag provar att bara börja vara lycklig på morgonkvisten. O att starta med mitt projekt............................... 
image19




c-c-k-c-c-onfused

Its all just such a mess. But i dont know what´s exactly causing it.

?
So how do you solve a problem then. If the problem even is abstract in your own mind.

Rules for a perfect life. I was thinking about them today. 
        So.  If, lets say, I know the secret key to live a perfect life.  Why is it then that I dont Do what I want? Why dont I?


I need the answer to this. WHo to ask but myself? I have all the answers already. But I dont live after them.  So what I actually need I guess... is the key to open up the way to live them!


Why am I writing in english? That´s also a thing. Speaking about emotions this straight forward? Nope. Don´t think so.

Can´t do that.

Its easier to use another way.. Whatever that way could be. Today it had to be the foreign language way.

Tomorrow it could be not speaking at all but keep it all in my head until my head start´s burning.


image18
......



David & Me

Jag har sjunkit så långt ner i min blåa soffa att jag nästan inte ser över kanten.

Nu ljög jag.


Men den e otroligt svår att ta sig upp från.  --

Jag har ätit sushi och jobbat med Jen idag. Hon är så skön. Lugn,  cool o klok. Hon hade en playlist som var den bästa på länge. Det gjorde lixom dagen. Jag har målat. O jag ska fortsätta måla hela kvällen. Så jävla nöjd när den där känslan kommer på. Det är inte så ofta den gör det nuförtiden.

 jag låter den inte komma fram.  tror jag.

Imorgon är jag ledig. Det betyder att jag kan måla hela natten. Yes




RSS 2.0